English

Grotten Ardèche

De grotten in de Ardèche zijn bekend om hun enorme zalen en prachtig gekleurde druipsteenformaties en zijn zeker de moeite waard om eens te bezoeken, met name de grotten van Orgnac, le grotte de la Madeleine en de grotten van Saint Marcel.

De grotten van Saint Marcel d' Ardèche is een druipsteengrot die behoort tot de langste van Europa. De grot bestaat uit een 46 kilometer lang netwerk van onderaardse gangen, die op verschillende dieptes liggen en met elkaar zijn verbonden.  De grot staat bekend als een van de mooiste en bekendste van Europa. Deze grot is geopend van half maart tot half november en er vinden non-stop georganiseerde bezichtigingen plaats.

De ingang is te vinden op de toeristische route van de Gorges d' Ardeche op de linkeroever.

Ook de druipsteen grotten van Orgnac zijn aan te bevelen. Hier daalt u 120 meter af naar grote zalen diep onder de grond. Het parcours bedraagt 500 meter en terug gaat u met een lift.

About Auberge Le Romarin

Ardèche hotel Auberge le Romarin is a comfortable hotel with a lot of personal attention for its guests and friendly prices. It consists of a number of apartments and a number of bed and breakfast / hotel rooms. During your Ardèche holiday you can stay with us on a half-board basis, bed and breakfast or just accommodation. Auberge le Romarin also has a restaurant with a terrace and a bar. Free Wi-Fi is available in the entire accommodation. Parking is available next to the hotel. The hotel is not suitable for people with reduced mobility.

Contact

Auberge Le Romarin
Saint Martin
07110 Valgorge
Ardèche, France


Tel. 00 33 475 88 98 90
info@le-romarin.com