Nederlands

Klimmen en canyoning in de Ardeche.

Bomenklimmen

Een nieuwe en ludieke activiteit in de Ardèche is het bomenklimmen. U beweegt van boom naar boom in alle veiligheid door middel van verchillende technieken. "Tyroliennes, Ponts de singe, Ponts suspendus, Lianes de tarzan, schommel......."  Een acrobatisch parcours en dit op enkele meters van de grond. Duur 2 uren en meer. Het tarief bevat een briefing, professionele begeleiding, huren van het technisch materiaal en toegang tot de verschillende parkoersen.  Zie CRIS zie ook www.ardeche-aventure.com

Canyoning

U houdt van zwemmen, klimmen, afdalen, lopen en springen. Canyoning biedt u een cocktail van harde sensaties. Canyoning mengt verschillende activiteiten, emoties en goed humeur. Canyoning is ludiek!!

Wat is Canyoning:

Canyoningen is een ontdekkingstocht door de diepste kloven van moeder aarde. Tijdens een tocht maak je kennis met de meest avontuurlijke manier van reizen. Reizen met extreme afwisselingen waarbij je van alles beleefd. Canyoningen is het afdalen van diepe kloven die uitgesleten zijn door erosie. Meestal is dit een spel van wind en water, maar in sommige gevallen zijn de kloven ontstaan door vulkanisme en aardbevingen. steile kloven waarbij grote "abseils" gemaakt moeten worden in canyons met veel water maakt deze sport spectaculair.

Canyoning is een sport voor iedereen. Of je nu op zoek gaat naar innerlijke rust in de creaties van moeder natuur of dat je een liefhebber bent van avontuur, actie, hoogspanning en fun. Canyoning is niet leeftijdsgebonden. Kleine kinderen kunnen kennismaken in onschuldige kloofjes, die meer fungeren als natuurlijke speeltuinen. Oudere mensen kunnnen avontuurlijke wandelingen maken met hier en daar een hoogteverschil of een klauterpartijtje, waarbij het ontdekken van bijzondere flora en fauna voorop staat. De "trilseekers" onder ons gaan voor de actievolle canyons met sprongen van 10 meter en meer. Natuurlijke bubbelbaden en meterslange glijbanen maken de canyons tot ware pretparken.

 

Het tarief bevat begeleiding, het huren van het materiaal (neopreenpakken, waterdichte zakken, draagriemen, helmen, etc) Vereisten zijn kunnen zwemmen boven en onder water en van avontuur houden.

Over Auberge Le Romarin

Ardèche hotel Auberge le Romarin is een comfortabel hotel met veel persoonlijke aandacht voor haar gasten en vriendelijke prijzen. Het  bestaat uit een aantal appartementen en een aantal chambres d'hôtes / hotelkamers. Tijdens uw Ardèche vakantie kan u bij ons verblijven op basis van half-pension, logies met ontbijt of enkel logies. Verder beschikt Auberge le Romarin over een restaurant met terras en een bar. In de volledige accomodatie heeft u  gratis WiFi. Naast het hotel is er parkeergelegenheid. Het hotel is niet geschikt voor mensen met een beperkte mobiliteit.

Contact

Auberge Le Romarin
Saint Martin
07110 Valgorge
Ardèche, France


Tel. 00 33 475 88 98 90
info@le-romarin.com