Nederlands

Grotten Ardèche

De grotten in de Ardèche zijn bekend om hun enorme zalen en prachtig gekleurde druipsteenformaties en zijn zeker de moeite waard om eens te bezoeken, met name de grotten van Orgnac, le grotte de la Madeleine en de grotten van Saint Marcel.

De grotten van Saint Marcel d' Ardèche is een druipsteengrot die behoort tot de langste van Europa. De grot bestaat uit een 46 kilometer lang netwerk van onderaardse gangen, die op verschillende dieptes liggen en met elkaar zijn verbonden.  De grot staat bekend als een van de mooiste en bekendste van Europa. Deze grot is geopend van half maart tot half november en er vinden non-stop georganiseerde bezichtigingen plaats.

De ingang is te vinden op de toeristische route van de Gorges d' Ardeche op de linkeroever.

Ook de druipsteen grotten van Orgnac zijn aan te bevelen. Hier daalt u 120 meter af naar grote zalen diep onder de grond. Het parcours bedraagt 500 meter en terug gaat u met een lift.

Over Auberge Le Romarin

Ardèche hotel Auberge le Romarin is een comfortabel hotel met veel persoonlijke aandacht voor haar gasten en vriendelijke prijzen. Het  bestaat uit een aantal appartementen en een aantal chambres d'hôtes / hotelkamers. Tijdens uw Ardèche vakantie kan u bij ons verblijven op basis van half-pension, logies met ontbijt of enkel logies. Verder beschikt Auberge le Romarin over een restaurant met terras en een bar. In de volledige accomodatie heeft u  gratis WiFi. Naast het hotel is er parkeergelegenheid. Het hotel is niet geschikt voor mensen met een beperkte mobiliteit.

Contact

Auberge Le Romarin
Saint Martin
07110 Valgorge
Ardèche, France


Tel. 00 33 475 88 98 90
info@le-romarin.com