Nederlands

Fietsen in de Ardèche.

Fietsen in de Ardèche is een waar genot. Vanuit Hotel Auberge le Romarin kan u tal van fietsroutes aanvangen, tussen 50 en 180 km. Elke fietsroute varieert in moeilijkheidsgraad en in hoogtemeters. Met zijn verkeersarme wegen,soms pittige cols, adembenemende uitzichten, het mediterrane klimaat en de gemoedelijke sfeer van Zuid Frankrijk is de Ardèche de uitgelezen streek voor uw fietsvakantie. Je kan er de fietsroutes volgen van Europa's grootste fiets evenement L'ardèchoise en Les Boucles Drôme-Ardèche van de Europe Tour. 

Ardeche hotel "Auberge le Romarin" voor uw fietsvakantie.

Wij hebben ongeveer 20 fietsroutes, welke vanuit de Auberge kunnen worden gestart. Eens uw keuze gemaakt uit een gemakkelijk, middelzware of zware fietsroute zal u versteld staan van de prachtige natuur, na elke bocht, na iedere klim word je verwend met een ander adembenemend uitzicht. Door de verkeersarme maar goed onderhouden wegen wordt uw fietsvakantie nog aangenamer. Op uw fietsroute komt u voorbij tal van kleine dorpjes waar je de dorst kan lessen op een terrasje en kan genieten van de gemoedelijkheid in de Ardèche. Terug in het hotel kan u in onze tuin relaxen aan de oever van de rivier Labeaume, een verfrissende duik nemen in het zwembad of heerlijk nagenieten met een glas aan de bar of op het terras. Wanneer u verkiest bij ons te verblijven in half-pension bieden wij u een uitgebreid ontbijt en een heerlijk 3-gangen diner. Indien u dit wenst kan u ook een lunchpakket bestellen.

Uw meegebrachte fietsen kunnen achter slot en grendel worden gestald.

Zin in een onvergetelijke Ardèche fietsvakantie, bekijk onze tarieven op deze site. Voor groepen van 12 tot 20 personen bieden wij een speciaal tarief aan . Wenst u bijkomende informatie dan kan u gebruik maken van het contactformulier of mailen naar info@le-romarin.com.

Over Auberge Le Romarin

Ardèche hotel Auberge le Romarin is een comfortabel hotel met veel persoonlijke aandacht voor haar gasten en vriendelijke prijzen. Het  bestaat uit een aantal appartementen en een aantal chambres d'hôtes / hotelkamers. Tijdens uw Ardèche vakantie kan u bij ons verblijven op basis van half-pension, logies met ontbijt of enkel logies. Verder beschikt Auberge le Romarin over een restaurant met terras en een bar. In de volledige accomodatie heeft u  gratis WiFi. Naast het hotel is er parkeergelegenheid. Het hotel is niet geschikt voor mensen met een beperkte mobiliteit.

Contact

Auberge Le Romarin
Saint Martin
07110 Valgorge
Ardèche, France


Tel. 00 33 475 88 98 90
info@le-romarin.com